Dan Minoiu


Dan Minoiu are o experiență profesională de peste 13 ani, perioadă în care a asistat numeroase societăți care activează în domenii reglementate, inclusiv companii farmaceutice, producători de dispozitive medicale, clinici și spitale private, companii din domeniul IT, precum și din domeniile FMCG, asigurări și agricultură. Clienții îl apreciază pe Dan pentru cunoștințele sale aprofundate în ceea ce privește complexitatea cadrului de reglementare al acestor domenii și pentru consultanța juridică orientată către afaceri.

Dan a consiliat numeroase companii internaționale și naționale în legătură cu probleme legate de fuziuni și achiziții, transferuri de afaceri, precum și în legătură cu aspecte de reglementare, comerciale, contractuale și de conformitate privind furnizarea și promovarea produselor și serviciilor pe piața din România. Dan a reprezentat numeroși clienți în cazuri de referință în fața autorităților și instanțelor competente.

Dan este un membru activ în cadrul unor importante asociații de afaceri și acordă consultanță asociațiilor principale, precum și autorităților naționale în vederea revizuirii și îmbunătățirii legislației din domenii importante de afaceri. Dan vorbește în mod frecvent despre aspecte din domenii precum cel farmaceutic și medical, precum și în legătură cu aspecte de conformitate, publicând numeroase articole despre aceste subiecte.