Cristina SăulescuCristina Săulescu, Partener Cabot Transfer Pricing, activează în această profesie de peste 20 de ani, atât în sectorul privat, cât și în cel public din România. Cristina este licențiat în economie al Universității de Vest din Timișoara si este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Experiența în sectorul privat constă într-o plajă largă de coordonare și dezvoltare de servicii de contabilitate, asistență de specialitate pe proiecte de fuziuni și achiziții, conformitate și asistență fiscală, consultanță pe problematicile prețurilor de transfer atât la nivel național, cât și regional. Cristina a lucrat și în sectorul public pentru o perioadă de 7 ani ca auditor fiscal al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, plus încă 10 ani de manageriat.

Are o competență semnificativă în domeniul prețurilor de transfer, al tranzacțiilor transfrontaliere, al reorganizărilor, ca și al implicațiilor impozitării în raport cu legislația românească și cea internațională, oferind servicii profesionale de calitate unor variate corporații multinaționale, bănci și companii locale.

Nu în ultimul rând, Cristina are o amplă experiență ca lector și trainer și a susținut câteva conferințe și ateliere pe diverse teme din domeniul impozitării locale și internaționale și al prețurilor de transfer.