Cristina Randjak

Cristina Randjak  este avocat senior coordonator in cadrul bpv Grigorescu Stefanica, cu peste noua ani de experienta ca avocat, acordand consultanta cu privire la aspecte legate de dreptul muncii, drept fiscal, achizitii publice, drept european si dreptul proprietatii intelectuale.

Mare parte din activitatea sa se concentreaza pe toate aspectele legate de relatiile de munca, tranzactii de externalizare si tranzactii de dreptul muncii. De asemenea, Cristina este un avocat cu experienta in drept fiscal, acordand consultanta cu privire la aspecte legate de legislatia fiscala si a asigurarilor sociale precum si cu privire la aspectele fiscale legate de tranzactii. Cristina are experienta in consultanta acordata in legatura cu o gama larga de sectoare de industrie, inclusiv sectorul energetic, retail, industria auto, telecomunicatii, industria farmaceutica si a serviciilor medicale.

In ultimii trei ani, Cristina a fost implicata in mod activ in propunerea si negocierea unor modificari ale legislatiei muncii, in special a Codului Muncii si a legii dialogului social, actionand in cadrul Camerei de Comert Romano-Americane (Amcham). In 2012, Cristina a co-prezidat Comisia de Dreptul Muncii si Educatie si cea de Achizitii Publice si Fonduri Structurale ale Camerei de Comert Romano-Americane. Cristina este autoarea a numeroase articole pe teme variate de dreptul muncii, drept fiscal si achizitii publice.