Cristina CornaciCristina Cornaci – este fondatoarea societatii Avestis International SRL, o companie ce ofera servicii integrate pentru recuperarea creantelor si bunurilor ce apartin institutiilor financiare bancare sau nebancare si a altor entitati economice, prin mijloace amiabile si judiciare.
Cu o solida pregatire in domeniul juridic si financiar, a impus societatea pe care o conduce in topul societatilor de profil, oferind clientilor solutii personalizate obiectului specific de activitate. Dintre clientii societatii fac parte cunoscute societati de leasing si de credit, precum si societati ce activeaza in diverse domenii de activitate: IT, comert, servicii si constructii.
Este un excelent negociator, cu o experienta dovedita in domeniul dreptului comercial, dreptului muncii si a litigiilor ce au ca obiect contestatii la executare, fiind specializata in aria reposesiei de bunuri si a recuperarilor de debite. Experienta sa in negocieri si litigii dificele, face ca opiniile sale sa fie solicitate de managementul institutiilor financiare, precum si in strategiile contractuale pe termen lung si mediu.
Cu o experienta practica de peste 10 ani in domeniile de specializare, a consiliat institutii financiare bancare si nebancare, precum si societati comerciale in legatura cu diverse finantari si proiecte de investitii.
Preocuparea permanenta pentru perfectionarea profesionala si viziunea de ansamblu a unui business, au creat un profesionist cu bune abilitati de analiza, apta de a crea legaturi juridice in beneficiul clientilor si a firmei ce o conduce.