Cristina Alexandra Boncaciu


Activitate profesională

Cristina Boncaciu este avocat titular al Cabinetului de avocat Boncaciu Cristina Alexandra și este avocat definitiv litigant de 12 ani putând pune concluzii la Înalta Curte de Casație și Justiție. Reprezintă și asistă societăți comerciale din România și din afara ei în litigii comerciale, de contencios administrativ și fiscal, dreptul muncii și dreptul proprietății intelectuale.

A început cariera de avocat și a fost admisă la examenul de intrarea în profesie în Baroul Bucureşti în 2009. A ocupat poziții de Managing Partner în societăți civile de avocatură din Bucureşti și Cluj-Napoca.

A avut calitatea de avocat fondator a două societăți de avocatură “SCA Nistorescu, Boncaciu și Crisan” și “SCA Crisan si Boncaciu”;

Alte activităţi profesionale

Este absolventă a Facultății de Drept din Cluj-Napoca, Universitatea Babeș Bolyai, specializarea Drept Comunitar.

În prezent Cristina urmărește cursurile Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai, în domeniul dreptului european și național al afacerilor, specializare de nivel masterat.

A urmat cursurile Programului Socrates – IP intensive program la Facultatea de Drept din Salzbourg, Austria – materia drept civil, Contracte finalizate prin Le certificate en les principes fondamentaux des systemes juridiques europeens.

În cei 12 ani de profesie a participat la conferințe și semninarii și a fost coorganizator la seminariile – Le petit dejeuner fiscal în cadrul Clubului Francofonilor din Cluj, http://cfac.ro/fr/content/petit-d%C3%A9jeuner-fiscal-mic-dejun-fiscal si Conferința legala Cunoașteți drepturile organizată în cadrul campaniei #16Days în Cluj privind violență de gen organizată în colaborare cu Institutul Păcii din Cluj (https://www.facebook.com/16zile/).