Cosmin Gheorghe


Cosmin Gheorghe este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Timișoara (medicină generală) și al California Institute of Integral Studies din San Francisco, California (psihologie). Atât în SUA (San Francisco Bay Area și Silicon Valley), cât și în Europa, lucrează cu persoane și grupuri pe probleme de burnout, midlife crisis și comunicare și relaționare la nivel personal și profesional.

Cosmin e profesor la University of San Francisco și California Institute of Integral Studies, unde predă Perspective Globale în Psihologie, Psihologie Socială, Neurofiziologie și Psihoterapie Somatică și Family Systems. Cosmin a avut prilejul să se perfecționeze în cadrul unor cursuri de training oferite de Gabor Maté, Esther Perel și Salvador Minuchin.

Cosmin este de asemenea Culture Influencer™️ si certificat în cultural intelligence, lucruri despre care vorbește în interviul său din Forbes, „Why Culture Matters”. În podcasturile și articolele sale din Huffington Post, Cosmin abordează teme aflate la intersectia dintre cultură, tehnologie, globalizare și relații interumane.