Absolvent al Facultatii de Drept a UBB Cluj, promotia 2005, iar mai apoi al studiilor masterale in specializarea “Stiinte penale si criminalistica” (2005-2006), am devenit avocat in anul 2006, dupa o perioada de un an in care am predat in cadrul facultatii de drept si am publicat in reviste de specialitate.

In cei peste 15 ani de experienta solida, am acceptat provocări din cele mai diverse domenii ale dreptului civil, asistand clienti de renume si pledand in cauze cu un inalt grad de complexitate.

Pentru ca avocatura presupune eminamente sa iubesti oamenii, in ultimii ani mi-am dedicat expertiza dreptului familiei, un domeniu in plina schimbare si care necesita abordari nuantate si particulare pentru fiecare caz de viata si din partea fiecarui profesionist al dreptului. As spune, dupa anii de experienta de pana acum, ca dreptul familiei este un domeniu pentru suflete, in care poti face avocatura cu suflet si din suflet, un domeniu in care ma regasesc pe deplin.

Profund atasat de avocatura, careia ii datorez tot ceea ce sunt astazi din punct de vedere profesional, pledez de fiecare data cu aceasi bucurie si emotie, gandindu-ma in fiecare moment ca, de tot ceea ce fac si afirm depind, in mare masura, nu doar increderea acordata de client ci chiar ceea ce consider a fi cea mai importanta calitate a unui avocat: credibilitatea in fata interlocutorului sau.