Corina Mîndoiu


Corina Mîndoiu este Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistență fiscală și juridică al EY România, cu specializare în zona de Impozit pe Venit și Contribuții Sociale, are 13 ani de practică în domeniul consultanței fiscale.

Corina Mîndoiu s-a alăturat echipei EY România imediat după absolvirea Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București, în 2006.

Cu o serie de acreditări internaționale, precum și experiență în proiecte transfrontaliere, Corina Mîndoiu coordonează activități de consultanță fiscală și imigrare pentru cetățenii români și străini, precum planificare fiscală, proiectare și implementare de structuri de remunerare pentru persoane fizice.

Corina Mîndoiu este și unul dintre profesioniștii recunoscuți în gestionarea relației cu autoritățile în domeniul impozitului pe venit și al contribuțiilor sociale, finalizând cu succes mai multe proiecte naționale și internaționale. A contribuit, de asemenea, în numeroase proiecte de due-diligence, controale fiscale, optimizare de costuri, demonstrând experiență relevantă în analiza riscurilor fiscale.