Clement Nicolaescu

Clement NicolaescuClement Nicolaescu, in calitate de antreprenor si-a desfasurat activitatea profesionala dezvoltand diverse proiecte in domeniul tehnologiei si al comunicarii.

Avand instruire juridica, a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1999.

In timpul facultatii, Clement, a fost primul student din Romania care a publicat un material academic in revista “Dreptul”, revista rezervata exclusiv profesionistilor consacrati ai domeniului.

Cele mai importante trasaturi ale personalitatii sale le reprezinta creativitatea si inclinatia spre proiecte care inglobeaza elemente inovative, orientate spre viitor.

Activitatea profesionala a inceput-o in cadrul Ministerului Agriculturii, la Departamentul Juridic. Totusi, dupa mai multi ani petrecuti in minister, a facut pasul spre domeniul privat si antreprenoriat.

Primul proiect de intreprinzator a fost dezvoltarea unei companii internationale de servicii in domeniul magazinelor online, proiect vandut unei companii engleze dupa patru ani.

Au urmat proiecte de dezvoltare a departamentului de comert online al mai multor companii mari (Mafcote, producator de hartie, USA; Tornado Systems, distribuitor it, Romania).

Anul 2008 a insemnat inceputul activitatii in domeniul tehnologiei comunicarii lucrand pana in 2012 la ARBOInteractive, regie de publicitate online, in calitate de director executiv.

In ultimii sapte ani, Clement a dezvoltat un important proiect propriu in domeniul tehnologiei comunicarii video live. Astfel, echipa FLEXI.LIVE a participat la productia a sute de evenimente atat in Romania, cat si in mai multe tari din Europa: Elvetia, Olanda, Franta, Austria, Cehia, Ungaria.