Cătălin Antonache


Cătălin Antonache

Partener fondator al SCA PIPEREA ȘI ASOCIAȚII, este avocat în Baroul București din anul 2002. Având o bogată experiență în litigii și arbitraj, reprezintă clienții în majoritatea tipurilor de cazuri civile și comerciale.

Aria sa de specialitate acoperă domenii precum insolvența, dreptul societăților comerciale, drepturile reale, concurență, contracte civile și comerciale, asociații și fundații, proceduri de executare silită.

Experiența sa profesională în cadrul procedurilor de insolvență include, printre altele, reprezentarea atât a debitorilor, cât și a creditorilor, reprezentarea membrilor organelor de conducere în cadrul acțiunilor în răspundere, reprezentarea debitorului/cocontractantului sau în cadrul acțiunilor în anulare, asistență juridică în procedura reorganizării judiciare.

Avocat specializat în domeniul drepturilor de proprietate, Cătălin Antonache consiliază clienţii în procese de restituire ale proprietăţilor confiscate. De asemenea, are o vastă experiență în dispute legate de contracte, negociere, consiliere şi proiecte în diverse tipuri de contracte.

Cătălin Antonache este coautor al lucrării ”Noul Cod de procedură Civilă. Note. Corelații. Explicații” publicat în 2012, la Editura C.H. Beck