Carmen Hubert


Informații de contact
Tel.: 0040 31 432 88 00
Fax: 0040 31 432 88 01
E-mail: carmen.hubert@constantinof.ro

Carmen Hubert este avocat partener în cadrul echipei noastre.

Carmen are o vastă experiență și o pregătire profesională solidă, care acoperă dreptul civil și societar, relațiile de muncă, contractele și procedurile de achiziții publice și administrative fiscale, consiliind cu succes atât operatori privați de vârf, cât și autorități.

Ea a contribuit cu succes la încheierea unor contracte naționale sau internaționale importante în domeniul aeronauticii și are, de asemenea, o vastă experiență în domeniul ocupării forței de muncă, unde a fost implicată în proiecte incluzând restructurarea personalului, transferuri de întreprinderi, negocierea contractelor colective de muncă, etc.

Carmen a dobândit, de asemenea, experiență solidă în probleme de protecție a datelor, personale, oferind consiliere clienților cu privire la conformitatea cu reglementările privind protecția datelor personale și protecția vieții private. Este implicată în proiecte de conformitate, proceduri de securitate a datelor și răspuns în caz de încălcare a securității datelor.

Abordarea profesională și aprofundată, dintr-o perspectivă multidisciplinară, a tuturor problemelor juridice supuse atenției sale, este principalul motiv pentru care clienții apreciază într-o măsură atât de mare cooperarea cu ea, inclusiv în calitate de consilier în operațiunile de zi cu zi.

Carmen a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București în anul 2000 și este membră a Baroului din București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România.

De asemenea, a absolvit cursuri de formare în domeniul protecției datelor cu caracter personal, al achizițiilor publice și privind accesarea fondurilor structurale și de coeziune europene.

Carmen vorbește fluent limba engleză.


:: Carmen Hubert este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Autor de articole publicate pe JURIDICE.ro [click aici pentru a citi articolele]
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro [click aici pentru toate articolele]
:: Speaker la dezbaterile Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la conferințele Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la evenimente [click aici pentru evenimente]
:: WOMEN IN LAW. Carmen Hubert: [Femeile au acces liber la alegerea și exercitarea profesiilor juridice]


Ultima actualizare a acestei pagini: 1 august 2022