Bogdan Rădulescu


Bogdan Radulescu

Informații personale
data nașterii: 29 noiembrie 1968

Informații de contact
tel: 0745.048.466, 021.336.43.35/36
e-mail: bogdan.radulescu@radulescuavocati.ro

Experiență relevantă
2006-prezent: Partener coordonator al Societăţii Profesionale de Avocaţi “Rădulescu şi Asociaţii”
2001-2006: Titular al Cabinetului de Avocatură “Bogdan Rădulescu”
1999-2001: Avocat în cadrul Cabinetului de Avocatură “Mihai Irimia”
1995-1999: Consilier Juridic la Grupul de societăţi “ANA” (ANA ELECTRONIC, ANA IMEP – Piteşti, ANA HOTELS -Bucureşti, ANA HOTELS – Poiana Brașov, ANA PAN)

Specializat în probleme de drept public (administrativ şi fiscal), organizare şi funcţionare a societăţilor comerciale, probleme de privatizare, proprietate industrială, proprietăţi imobiliară, insolvenţă şi reprezentare în faţa instanţelor.

Pe durata semestrului II al anului de studiu 2003-2004, am susţinut seminarul de Procedură Fiscală la Institutul Naţional al Magistraturii.

În calitate de consilier juridic la Grupul de societăţi “ANA”, am acordat consultanţă şi am fost implicat în probleme de contencios administrativ și fiscal, proprietăți imobiliare, drept de autor, achiziţii de acţiuni, preluarea unor societăţi importante (I.M.E.P. Piteşti, Hotel Flora din Bucureşti, hotelurile Sportul, Poiana şi Bradul din Poiana Braşov, TELEFERICUL S.A.), fuziuni şi divizări ale societăţilor comerciale, desemnarea la un mare hotel a unei cunoscute firme internaţionale de management hotelier. De asemenea, am fost desemnat pentru asigurarea reprezentării în litigii în faţa instanţelor şi a curţilor de arbitraj.

În calitate de avocat, am asigurat asistența în probleme de de consultanţă şi în litigii în probleme de drept administrativ, fiscal, comercial, fiscal, concurenţă, proprietate industrială.

Am fost cooptat, ca şi consultant extern la Secretariatul General al Guvernului, la redactarea proiectelor legislative în domeniul formalităţilor de înfiinţare a societăţilor.

Am participat la Proiectul “Inventarul avizelor şi autorizaţiilor din România”, necesar fostului Minister al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

De asemenea, am redactat caietul de sarcini întocmit de fostul Minister al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii pentru selectarea băncilor implicate în proiectele de finanţare multianuală cu participare PHARE.

Educație și formare
1991-1995: Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti

Limbi străine
Engleză, fluent


:: Bogdan Rădulescu este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Mențiuni în articole JURIDICE.ro [click aici pentru toate articolele]


Ultima actualizare a acestei pagini: 11 noiembrie 2019