Bogdan Nazat

Partener fondator al SINESCU & NAZAT

Informații de contact
0722.965.357
bogdan.nazat@sinescu-nazat.ro

După ce a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, Bogdan a obţinut o diplomă de masterat în Dreptul Afacerilor. El şi-a început cariera la Irina Anghel – Birou de Avocatură şi, în anul 2009, a fost recrutat de către Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu în asociere cu Allen & Overy, una dintre firmele internaţionale de avocatură de top, fiind membru al Departamentului de Fuziuni si Achiziții (M&A).

Până în 2011, când a fondat Sinescu & Nazat, Bogdan s-a specializat în probleme corporative, în special în ceea ce privește aria de aplicabilitate a Legii Societăților nr. 31/1990, astfel cum a fost republicată și modificată. Atât la RTPR Allen & Overy, cât şi la Sinescu & Nazat, el a coordonat cu succes diferite proiecte pentru societăți importante, locale şi externe, în special rapoarte de due diligence, achiziţii de companii locale, reorganizări, asigurând, totodată, și reprezentarea clienților Sinescu & Nazat în fața instanțelor competente în diverse probleme de drept civil, comercial, proceduri de insolvență, achiziții publice și dreptul muncii.

Bogdan are o diplomă în drept comparat obţinută în urma absolvirii unui program la „Faculté Internationale de Droit Compare Strasbourg” şi a început o carieră academică, în prezent fiind lector universitar, precum şi doctor în domeniul Drept Civil, în cadrul Facultății de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, participând, în calitate de autor și co-autor, la elaborarea unor materiale de interes în materia Dreptului civil.

Arii de practică
Drept civil
Drept societar
Dreptul proprietăţii intelectuale şi industriale
Dreptul muncii
Dreptul concurenţei
Dreptul asigurărilor
Fuziuni şi achiziţii
Insolvenţă
Tranzacţii comerciale
Drept bancar
Dreptul mediului
IT & Comunicaţii
Executări silite
Imobiliare şi construcţii
Energie şi infrastructură
Media şi publicitate
Protecţia datelor cu caracter personal