Andrei este Avocat Senior în cadrul B&A și face parte din echipa de drept penal.

Andrei a fost implicat în dosare penale vizând o arie largă de infracțiuni, o pondere semnificativă având-o infracțiunile financiare, precum evaziunea fiscală și spălarea banilor și cele vizând acte de corupție . Andrei a asistat și reprezentat clienți, persoane fizice și juridice, în toate etapele procesului penal, inclusiv în cadrul procedurilor extrajudiciare. Are o vastă experiență în redactarea de documente specifice în dosare penale cum ar fi opinii juridice, memorii de clasare, plângeri împotriva măsurilor și actelor dispuse de către organele de urmărire penală.

A absolvit Facultatea de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității Hyperion din București și are un master în Management – Leadership și Gestionarea Resurselor Umane. De asemenea, a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București (programul în limba engleză). Este membru al Baroului București și vorbește fluent engleza.

Andrei a practicat karate-do (între 7 și 21 ani) și înotul (între 9 și 13 ani). Îi place să asculte muzică, să conducă și să citească articole care dezbat probleme economice și juridice.