Andrei Nicolescu

Andrei este membru fondator şi coordonatorul NZA, furnizând servicii juridice atât pentru soluţionarea disputelor şi litigiilor, cât şi pentru activitatea de zi cu zi a clienţilor din diferite domenii.

Indiferent de mărimea societăţii sau a activităţii, Andrei reuşeşte întotdeauna să găsească cele mai bune soluţii pentru situaţii complexe întâlnite în domeniile insolvenţei, achiziţiilor publice, energiei, concurenţei, sportului, fuziuni şi achiziţii, reprezantând totodată clienţii în dispute sau litigii.

În ultimii 10 ani Andrei a fost alături de una din cele mai mari companii ce activează în domeniul energiei, oferind asistentă juridică în ceea ce priveşte toate proiectele de achiziţie publică la care a participat acesta, inclusiv în litigiile generate de unele din aceste proiecte, cât şi în ceea ce priveşte activitatea la nivel internaţional a acesteia prin participarea la proiecte în ţări din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

Dreptul sportiv a cunoscut excelenţa prin intermediul activităţii lui Andrei, acesta oferind asistenţă juridică pe tot parcursul înfiinţării şi licenţierii unuia din cele mai puternice echipe de fotbal din România, continuând să furnizeze servicii juridice pentru activitatea curentă a acestuia.

Andrei a absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti şi are o diplomă de master în Dreptul Afacerilor – Proceduri de Insolventă, fiind membru al Baroului din 2001.