Andrei CroitoruAndrei Croitoru este Managing Associate în cadrul act Botezatu Estrade Partners, biroul local al act legal. Andrei oferă consultanță juridică și reprezentare companiilor și persoanelor private cu funcții de conducere, în mandate cu privire la criminalitate organizată, spălare de bani, evaziune fiscală, fraudă, corupție și infracțiuni legate de muncă (inclusiv accidente industriale și de muncă). El ajută în mod constant companii locale și internaționale în implementarea programelor de conformitate și în pregătirea planurilor de răspuns pentru a preveni acuzațiile la nivel de management și atragerea răspunderii penale a companiilor.

Membru al (i) European Criminal Bar Association, (ii) European Fraud and Compliance Lawyers, (iii) Association of Certified Fraud Examiners și al (iv) Asociației pentru Prevenirea și Combaterea Fraudelor.

Membru al echipei de avocați care a dezvoltat prima aplicație juridică din România creată pentru a oferi utilizatorilor informații utile despre comportamentul entităților țintă și a persoanelor implicate într-o activitate desfășurată de o autoritate judiciară (de ex. Poliție, procurori, DNA, DIICOT, instanță ) în cursul procedurilor de investigație. Aplicația White Collar este disponibilă pentru descărcare atât pe App Store, cât și pe Google Play.

Contact
andrei.croitoru@actlegal-bep.com
www.actlegal-botezatuestrade.com
Profil LinkedIn aici

Experiență profesională
2017-present: Managing Associate, act Botezatu Estrade Partners
2013-2017: Associate, Zamfirescu Racoti & Partners
2012: Summer Associate, Muşat & Asociaţii

Studii
2016-2017: Master of Laws – LLM, University of Bucharest
2009-2013: Bachelor’s degree, University of Bucharest