Andreea CĂRARE

Andreea CărareInformatii de contact
Mobile: +40755049602
Email: andreea.carare@bpv-grigorescu.com
Web: www.bpv-grigorescu.com

Andreea Cărare este avocat colaborator si acorda consultanta, in mod constant, cu privire la aspecte de drept societar, transferuri de afaceri si reorganizari, contracte civile si comerciale, precum si referitor la aspecte de dreptul proprietatii intelectuale.

Andreea are experienta, in special, in domeniul energiei si tranzactiilor imobiliare. Este membra a echipei care acorda asistenta clientilor nationali si internationali in legatura cu dezvoltarea sau achizitia de proiecte de energie regenerabila.

Inainte de a ni se alatura, Andreea a acordat consultanta in cazul mai multor privatizari strategice, fiind implicata in analize due diligence de anvergura si in negocieri de contracte. Experienta sa include furnizarea de asistenta juridica in legatura cu aspecte de piete de capital, proiecte greenfield si achizitii publice.

Arii de practica
Constructii / Drept comercial /Drept financiar-bancar / Drept imobiliar / Drept societar & insolventa / Dreptul concurentei / Energie, resurse naturale & mediu / Fuziuni & achizitii

Studii
Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, licentiata in drept

Afilieri
Baroul Bucuresti

Varia
Limbi straine: Romana, engleza