Andreea Artenie

Andreea Artenie

Informatii de contact
e-mail: aartenie@reff-associates.ro

Andreea este avocat, membru al Baroului Bucuresti.

Andreea are o experienta de aproximativ 13 ani in practica administrativa si fiscala, coordonand un numar important de litigii administrative impotriva autoritatilor nationale si in special litigii fiscale impotriva autoritatii fiscale.

Rata ridicata de succes o recomanda pe Andreea ca fiind unul dintre specialistii reputati in domeniul dreptului procedural fiscal.

De asemenea, in continuarea specializarii sale, Andreea a dezvoltat practica de litigii in materia concurentei a unei reputate firme de avocatura din piata romaneasca, asociate unui Big4, coordonand cu succes litigii demarate impotriva Consiliului Concurentei.

Aria extinsa de practica in care expertiza Andreei este recunoscuta denota intelegerea extensiva, in calitate de specialist, a problemelor de drept si a realitatii de business.

Andreea face parte din grupul de lucru coordonat de Amcham privind modificarea Codului de Procedura Fiscala, participand in mod activ la intalnirile gazduite in acest sens de Ministerul Finantelor Publice.