Andrada CRĂIȚEANU

Andrada Crăițeanu

Andrada este avocat la Andrada Craiteanu Law Office.

Andrada a fost Asociat Senior in cadrul Pachiu si Asociatii si membra a Grupului de Practica Drept Societar, fiind implicata si in proiectele departamentului de Energie si Resurse Naturale.

In calitate de membra a Grupului de Practica Drept Societar, pe langa asistenta juridica acordata clientilor pe probleme de drept societar si in aspecte ce tin de activitatile zilnice ale societatilor comerciale, Andrada este implicata si in proiecte de insolventa si restructurari corporative. Experienta anterioara acumulata o recomanda si ca un bun avocat de litigii, acordand asistenta si reprezentand clientii de-a lungul tuturor etapelor procesuale, in toate domeniile si industriile de interes comercial.

Andrada a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si detine o diploma de master in Administrarea Afacerilor acordata de Academia de Studii Economice Bucuresti.

Andrada este membra a Baroului Bucuresti, vorbeste fluent limba engleza, detinand si cunostinte de limba spaniola si franceza.