Andrada Bulgaru


Andrada este Avocat Partener și coordonează departamentul General Business Law din cadrul B&A care înglobează practicile: insolvență și restructurare, dreptul muncii, contracte comerciale, litigii, drept penal.

Activitatea departamentului presupune implicarea Andradei, în calitate de partener coordonator, în dosare din sfera insolvenței, cu focus pe reprezentarea, în cadrul procedurilor de insolvență, a instituțiilor financiare.

De asemenea, în materia dreptului muncii, expertiza Andradei a plasat-o pe aceasta la cârma unor proiecte legate de relația de muncă individuală și colectivă, negocieri colective complexe, încheierea și executarea contractelor colective de muncă, conceperea și redactarea pachetelor de remunerare și compensare a personalului de conducere și gestionarea conflictelor de muncă.

Andrada asigură managementul proiectelor privind portofoliile de dosare încredințate de clienți, atât în sfera insolvenței, cât și în sfera litigiilor și oferă companiilor de top asistență juridică specifică prin abordarea orientată către business. Înainte de a se alătura echipei noastre, Andrada a dobândit o experiență bogată coordonând departamentul juridic și de conformitate al uneia dintre cele mai mari instituții financiare nebancare din România.

Andrada a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este membră a Baroului București. Vorbește fluent engleza și franceza.

Iubește muzica, animalele, îi place să citească, să călătorească și are o afinitate deosebită pentru persoanele vârstnice.