Anca Danilescu

Anca Maria DanilescuAvocat asociat în cadrul ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS din anul 2007, Anca are o experienţă semnificativă în domeniul dreptului societar, al fuziunilor şi achiziţiilor, precum şi în cel al privatizărilor şi al proiectelor de finanţare.

Anca a fost implicată în tranzacţii naționale și internaţionale, ce au presupus operaţiuni complexe cu privire la capitalul social şi la activele sociale pentru clienţi importanţi, mulți dintre ei mari societăți internaționale. Anca a oferit consultanță în diverse domenii de activitate, inclusiv în industria varului și sticlei, dar și pe piaţa telecomunicaţiilor, în domeniul naval sau în domeniul aviaţiei.

Anca a acordat asistenţă juridică unor clienţi de marcă, cu capital privat sau de stat, în cadrul unor tranzacţii complexe de finanţare, inclusiv contracte de împrumut, împrumuturi sindicalizate internaţionale, tranzacţii securizate şi finanţări în domeniul aviaţiei. Spre exemplu, Anca a acordat servicii de asistenţă juridică în tranzacţii de leasing transfrontalier în domeniul aviaţiei şi în operaţiuni de finanţare uneia dintre cele mai importante societăţi operând în domeniul aviaţiei din România, fiind implicată în toate etapele de derulare ale unui asemenea proiect, inclusiv structurare şi securizare a tranzacţiei.


:: Anca Maria Danilescu este membru JURIDICE.ro [click aici pentru detalii]
:: Speaker la dezbaterile Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la conferințele Societății de Științe Juridice [click aici pentru lista participărilor]
:: Participări la evenimente [click aici pentru evenimente]
:: Interviu JURIDICE.ro: Anca Maria Danilescu: [Despre responsabilitatea de a fi partener senior la ZRP]


Ultima actualizare a acestei pagini: 1 august 2022