Ana Sebov

Ana SEBOV

Ana Sebov este leaderul departamentului de Forensic, cu o experiență de peste 14 ani în cadrul PricewaterhouseCoopers România, incluzând responsabilități atât în România cât și în Europa de Sud-Est.

Experiența profesională
Ana a fost implicată în și a coordonat misiuni de audit financiar și investigații de fraudă pentru societăți din sectorul privat și din sectorul public, din diverse industrii (ex: telecomunicații, instituții financiare, electricitate, petrol și gaze, industria farmaceutică, industria auto, retail, publicitate, producție, etc).

De 10 ani, Ana s-a specializat în servicii de investigații și asistență în dispute. În această perioadă, Ana a coordonat proiecte mari de investigații de fraudă și coruptie, proiecte de asistență în soluționarea disputelor și analize de conformitate cu reglementari anti-fraudă și anticorupție. De asemenea, a fost implicată în redactarea de rapoarte de expertiză necesare in litigii judecate in tribunale și curți de arbitraj locale și internaționale.

Ana a susținut o serie de cursuri anti-fraudă, atât interne (în cadrul PricewaterhouseCoopers), cât și externe, având o prezentă activă ca vorbitor în conferințe pe subiecte de fraudă și conformitate, atât în România, cât și în Bulgaria.

Studii
Ana este licențiată a Facultății de Administrare a Afacerilor in Limbi Străine din cadrul Academiei de Studii Economice din București, membră a Asociației Contabililor Autorizați și a Experților Contabili (ACCA) din Marea Britanie și a Camerei Auditorilor Financiari din Romania. De asemenea, este membră a Asociației Examinatorilor de Fraudă Autorizați (ACFE).