Avocați, Litigii, Speakeri invitați


Alina Ungureanu

Alina Ungureanu

Alina UNGUREANU este Managing Associate al Ţuca Zbârcea & Asociaţii în cadrul Departamentului de Litigii şi Arbitraje al firmei.
Având o vechime în profesie de 14 ani, ea s-a specializat în litigii şi arbitraje, reprezentând clienţi dintr-o varietate de industrii în litigii comerciale şi civile, de contencios administrativ (inclusiv proceduri de achiziţii publice), precum şi executări silite. Din 2008, Alina UNGUREANU deţine şi calitatea de practician în insolvenţă, gestionând numeroase proceduri specifice administratorului judiciar/lichidatorului.
Ea este autoarea mai multor articole de specialitate juridică în publicaţii locale şi internaţionale, precum şi a volumului „Contestaţia la executare în procesul civil” (Universul Juridic, 2012-2013). Alina UNGUREANU este Doctor în materia Drept Procesual Civil, susţinând teza de doctorat în cadrul Universităţii din Bucureşti, sub coordonarea prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu. Ea este licenţiată în Drept la Universitatea din Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din 2002.