Autori articole, Avocați


Alin Marius Stoica

Alin Marius STOICA

Informații de contact
+40760562206
office@stoicalawyers.ro

Este avocat fondator al biroului de avocatură ce îi poartă numele.

Alin a absolvit Facutatea de Drept în anul 2015, urmând ca în acelaşi an să susţină şi să promoveze examenul de primire în profesia de avocat, devenind astfel membru al Baroului Bucureşti (Uniunea Naţională a Barourilor din Romȃnia).

Ȋncă de pe băncile facultăţii, ştiind că va alege drumul avocaturii, s-a preocupat de acumularea unui bagaj de informaţii cȃt mai complex, participând la diferite stagii de practică şi seminarii la Curtea Constituţională, Administraţia Prezidenţială şi Agenţia Naţională Antidrog.

Ȋn anul 2016 a promovat programul de Master “Dreptul Afacerilor” dezvoltându-şi cunoştinţele în domeniul Dreptului Comercial, Dreptului Penal al Afacerilor, Insolvenţei, Dreptului Muncii şi a altor domenii conexe.

Ȋn anul 2017, a absolvit Institutul Diplomatic Român (Ministerul Afacerilor Externe) perfecţionându-şi cunoştinţele şi abilităţile asociate domeniului diplomaţiei.

Alin este membru al mai multor asociaţii juridice şi este un promoter activ al drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.

Ca și arii de expertiză, pe lȃngă Dreptul Afacerilor, în sfera sa de competenţă intră şi cauzele de Drept penal, Malpraxis, Accidente rutiere, Discriminare, Libertatea de exprimare sau Libertatea presei.

Limbi străine cunoscute: engleză (nivel avansat), franceză (nivel începător).