Alexandru Iorgulescu


Alexandru Iorgulescu

Dublu licențiat în drept și administrație și afaceri al Universității București, Alexandru Iorgulescu s-a specializat în drept financiar-bancar, drept cambial, insolvenţă și executare silită, acordând asistenţă unor importante companii de pe piaţa românească.

Alexandru s-a alăturat echipei de litigii a ZRVP în 2009 și a avut un rol esențial în proiecte ce au implicat reprezentarea celor mai mari jucători de pe piața bancară în recuperarea unor credite neperformante precum și în spețe diverse legate de activitatea bancară.

În ultimi ani Alexandru a dobândit o experiență vastă în materia instrumentelor financiare de plată asistând clienți în litigii generate de tranzacții cu elemente de extraneitate.

Alexandru s-a implicat totodată și in dezvoltarea practicii de dreptul asigurărilor, asigurând reprezentarea celor mai importante companii prezente pe piața românească în mai multe litigii având ca obiect daune de valori ridicate finalizate prin exonerarea totală ori parțială de la plata despăgubirilor.