Adina Rotaru

Adina Rotaru

Andreea-Adina Rotaru este avocat in cadrul Baroului Bucuresti si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 2008, dupa care a urmat mai multe cursuri de proprietate intelectuala in cadrul Academiei WIPO – Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale.

A dobandit o experienta profesionala vasta pe parcursul celor peste sapte ani de activitate in domeniul dreptului afacerilor. De asemenea, a fost un membru activ al Comitetului de Concurenta al Camerei de Comert Americane in Romania si a contribuit la activitatea de advocacy a acesteia in anii 2008-2011, in special in ceea ce priveste redactarea de propuneri de modificare a legislatiei concurentiale nationale, in vederea armonizarii acesteia cu legislatia de la nivelul Uniunii Europene.

Cariera sa include pozitii de avocat extern/intern in cadrul unor firme de avocatura de top la nivel national si international precum Musat & Asociatii, Vilau & Mitel, DLA Piper si Reff & Associates, member of Deloite Legal network, in domenii precum dreptul concurentei, al proprietatii intelectuale, telecomunicatii, drept civil si comercial, farmaceutic, bancar, imobiliar si dreptul muncii.